Kort om.........

 

Lundemarksgaard har været i Familien Dahlin’s eje siden 1994. Det hele startede med at vi skulle ”ud i det fri” og samtidig  prøve noget helt andet.

"Hvorfor New Forest"?

Interessen for heste havde været der i mange år, så det var  naturligt, at vi skulle i den retning. Da vi så var heldige at anskaffe os et par særdeles gode avlsponyer, var grundlaget i orden for, at vi seriøst kunne arbejde mod vores egentlige mål, at avle kvalitets-rideponyer. At valget faldt på New Forest ponyen har vi aldrig fortrudt!

Som det kan læses andetsteds fik vi vores første føl i 1995 og har på nuværende tidspunkt fået 56 føl her på gården. 

"Vores avlsmål"

Vi avler efter at få kønne og udtryksfulde konkurrence- og avlsponyer med gode gangarter og stor arbejdsvillighed, men frem for alt vægter vi det gode temperament, så både børn og voksne i alle aldre kan omgås vore ponyer.

Billede 1: Lundemarksgårds Ild Opal  -S-pony bruttolandsholdet i dressur                               Billede 2: Lundemarksgårds Lady in Black -Årets hoppe 2006 -Hingstemor

                                         

            Billede 3: Lundemarksgårds Layout -avlsgodkendt hingst februar 2008                                 Billede 4: Stegstedgårds Figaro -Stutteriets hingst -A-pony i dressur