Roskilde Dyrskue

Torsdag den 7. juni var det store vaske-, pynte-, pudsedag på Lundemarksgaard - dette er nemlig dagen før weekenden hvor der er dyrskue:-) Lotte & Figaro var endda kørt til Midtsjælland for at få syet Figaro's fletninger - mange tak til Linda, som ordnede Figaro så flot!:-)

Torsdag aften red vi generalprøve og så lagde vi os ellers til at sove - klar til at begynde Roskilde Dyrskue 2007.

Billede 1 & 2: Sanne & Figaro i flyvende fri trav

  

Fredag morgen startede som sædvanlig med eksteriør bedømmelser og her havde vi to ponyer med: Figaro i 6 års og ældre hingste og Viol med i 2 års hopper.

Billede: Julie & Viol i Fri Trav

Hingstene startede og Sanne fremviste Figaro med Bravour og de indtog da også Fløjpladsen over de tre andre udstillede hingste. Figaro opnåede 23 p. og fik ærespræmie.

Billede: Sanne & Figaro i dyb koncentration

Da det blev tid til de 2 års hopper var Julie & Viol klar og parat og de viste sig også fra allerbedste side og også her blev det til en flot Fløjplads. Viol opnåede 23 p., som er ret meget for en 2 års, og ydermere opnåede hun at få ærespræmie - dermed tog Lundemarksgaard 2 ud af de 4 ærespræmier med hjem:-)

Billede: Julie & Viol har vist hørt hvem der er gået på fløjen??:-)

Billede 1: Julie & Viol venter på at det bliver deres tur                                            Billede: Julie & Viol på vej mod dommerne

   

Senere om fredagen var Figaro med i konkurrencen om at blive Sjællandspræmiehingst. Sanne & Figaro viste sig endnu engang rigtig godt og fik point der rakte til en samlet 2. plads (ud af 22 hingste) - I ommønstringen syntes Figaro dog at han havde fået nok og var derfor lidt af en bølle - derfor endte han på en flot 3. plads og blev dermed SKUETS 3. BEDSTE HINGST!!

Sanne & Figaro samt Julie & Hera red Roskilde Kvadrille fredag aften for New Forest, mens Sara & Pigall repræsenterede DSP i Roskilde Kvadrillen fredag, lørdag og søndag aften. Lørdag formiddag red Lotte & Figaro samt Julie & Hera Roskilde Kvadrille og lørdag aften var det Julie & Hera samt Julie & Scarlet der repræsenterede New Forest ponyerne.

Billede: Sanne & Figaro i Fri Trav ud af midten i Roskilde Kvadrille

Lotte/Figaro, Julie/Scarlet samt Sara/Pigall var desuden med i showet - Pirates of the Caribbean - som i år var DSP, DV & NF slået sammen, med hele 48 ponyer/heste på banen. Lotte/Figaro var pirat/Mr. Gibbs, Julie/Scarlet var pirat & Sara/Pigall var monsterpirat.

Billede: Sara/Pigall i Roskilde Kvadrillen

Showet forløb rigtig godt og alle folk var vildt begejstrede - og der blev fyret kanoner af, sprunget skibe & flag, redet dressur og kvadriller så der var noget for enhver smag:-)

Billede 1: En pirat, Mr. Gibbs & Tia                        Billede 2: Black Pearl

    

Alt i alt var det en rigtig god weekend med rigtig godt vejr og rigtig god dyrskuestemning:-) 

Billede: Alle deltagere og hjælpere fra showet - her ses både pirater, skeletpirater, monsterpirater, soldater, fisk