ØDM 2007

I weekenden den 17-19 august blev årets ØDM afholdt på Askov Ridecenter/Fladså Rideklub og her fra Lundemarksgaard havde vi selvfølgelig samlet alt hvad der kunne rides, idet vi alle er vilde med ØDM:-)

Fredag blev der lagt ud med LC1 på den ene bane og gangartsklasse på den anden bane. I LC1 skulle Emilie & Hero starte og de fik da også en flot 3.plads & Dani & Tante fulgte skarpt efter på en 4.plads. I gangartsklassen skulle Trine & Pandora starte deres første stævne og blev de 1.uplac. selvom Dora syntes at banen var MEGET farlig og selvom Trine kun et par dage i forvejen var faldet af og havde brækket armen. Herefter var det LC3 der blev redet og her var Emilie & Hero endnu engang i deres es og fik endnu en flot 3.plads!!

Billede: Emilie & Hero i LC3

Lørdag var vi på den igen - og denne gang med mange flere ryttere og mange flere starter - Laura & Pinocchio lagde ud med at ride deres første LA1 nogensinde og de fik flotte 60% så mon ikke de snart er at se på stævnebanerne igen??:-)

Billede: Laura & Pjok i LA1

Lørdag formiddag var der LC1 uden galop og her havde vi mange med - Dani & Tante vandt klassen med 68%, imens Mie & Marie (der desværre havde haft lidt dommer-problemer) blev 1.uplac med 65%.

Billede 1: Tante & Dani vinder klassen med 68%                                    Billede 2: Mie & Marie til præmieoverrækkelse

Julie & Favorit startede deres første dressurklasse nogensinde (dog uden for konkurrence, da Julie er over 13 år) og leverede et super flot ridt og fik 69%!!

Billede: Julie & Favorit red 69% til deres første stævne - Favorit er til SALG!!

Også Hero (Favorit's Storebror) & Frida deltog i denne klasse - og se lige et dejligt billede fra præmieoverrækkelsen:-)

Herefter var der en LC2 hvor Tante & Dani placerede sig som nr. 2 i klassen med flotte 69%, mens Mie & Marie indtog 4.pladsen med næsten 67% og placeret som nr. 5 blev Figaro's datter Soldals Olymia Atlantis med Camilla Holm i sadlen.

Dagens sidste klasse var Øst Dansk Dressurmesterskab og her deltog Lotte & Figaro og Lille Julie der netop havde været en måned på Firfod, havde lånt Champiz og deltog ligeledes i mesterskabet på ham.

Julie & Champiz fik leveret nogle flotte programmer og specielt deres kür høstede megen ros rundt om på tilskuerpladserne - trods det at Julie & Champiz kun har været makkere i mindre end én måned og at det var Julie's første LA2 nogensinde. Julie & Champiz sluttede samlet på en flot 6.plads.

Billede: Julie & Champiz i Øst Dansk Dressurmesterskab

Lotte & Figaro sluttede efter LA2'en på en 5.plads, men efter at have vundet küren individuelt blev de samlet placeret som en flot nr. 3.

Billede: Lotte & Figaro i Øst Dansk Dressurmesterskab

Søndag er jo traditionen tro springdag - Trine, som jo er gårdens springrytter, springer ikke så meget på ponyerne mere, så denne dag var det 'kun' Dani & Tante der var på banen i Tempotravridt - dette vandt de dog også i flotteste stil med fuld fart på traven og bitte små vendinger:-)

Figaro's søn - Kjølens Flint - med Ina Aagård i sadlen gik dog et par fine fejlfrie runder ligesom Figaro's datter - Soldals Olympia Atlantis gik et par fejlfrie runder og endda opnåede en 3.plads i springningen.

Senere på dagen skulle 'Team Lundemarksgaard' stille op i Puds & Pynt og her var pigerne klædt ud som SPICE GIRLS - Sara var Geri Halliway (Ginger Spice), Dani var Emma Burton (Baby Spice), Lille Trine var Victoria Beckham (Posh Spice), Lille Julie var Melanie C (Sporty Spice) og Tante var Melanie B (Scary Spice). Piger og Tante kom dansene til 'Wannabe' og dommeren var ellevild og præmierede dem da også som det bedste hold!!

Billede: SPICE GIRLS - Vindere af Puds & Pynt 2007 - fra venstre: Tante (Scary Spice), Sara (Ginger Spice), Julie (Sporty Spice), Dani (Baby Spice) & Trine (Posh Spice)

Til slut, lige før præmieoverrækkelsen i spring skulle ØDM's ABSOLUT BEDSTE PONY udnævnes - vi havde lagt sammen og talt og studeret de andres resulteter meget nøje, men ingen kunne slå Dani & TANTE, der blev udnævnt som ØDM's ABSOLUT BEDSTE PONY 2007!!

Billede: Dani & Tante - ØDM's Absolut Bedste Pony!! - Med lyseblåt dækken & Mangefarvet Roset der vakte stor misundelse hos mange