Alt det der er sket siden sidst...
 

I disse tider går der desværre ret lang tid imellem opdateringerne her på hjemmesiden - vi prøver at følge med i nyhederne på vores facebook-side, men derfor skal hjemmesiden naturligvis også opdateres - og derfor vil vi nu prøve at opsummere hvad der er sket på Lundemarksgård siden sidst :)

rst og fremmest er alle årets fem føl ankommet til Lundemarksgård. Det er blevet til 2 pony-hingsteføl og 3 heste-hoppeføl - og vi er meget tilfredse med alle kombinationerne.

Lundemarksgårds Zalt efter Casir Ask & Dybvadbros Zenia efter Ziwago & Lundemarksgårds Lancier efter Firfod Jens Lyn & Lundemarksgårds Lady in Black efter Stegstedgårds Figaro var som tidligere nævnt årets første føl :)

   

Lundemarksgårds Zalt (Hoppeføl efter Casir Ask)                    Lundemarksgårds Lancier (Hingsteføl efter Firfod Jens Lyn)

Dernæst kom Lundemarksgårds Kenzo efter Ronald & Stegstedgårds Marie Jo efter Malibu II - Kenzo er desuden det absolut sidste føl efter Ronald, som jo på tragisk vis døde i sommeren 2012.

Lundemarksgårds Kenzo (Hingsteføl efter Ronald)

Den næste i rækken er Lundemarksgårds Adea efter Sir Donnerhall II & Arendze Firfod efter Zardin Firfod og til slut kom Lundemarksgårds Hofdame efter Angrib Firfod & Hattrick Firfod efter Chostick.

         

Lundemarksgårds Adea (Hoppeføl efter Sir Donnerhall II)            Lundemarksgårds Hofdame (Hoppeføl efter Angrib Firfod)

Vi har i år valgt ikke at sætte nogen hopper i fol, da vi ønsker at skære lidt ned på bestanden. Men det skal da ikke skjules at 2014 bliver et lidt mærkeligt år uden nogen føl på markerne - det vil også være første gang i 19 år at der ikke kommer føl på Lundemarksgård.... Men mon ikke der igen i 2014 bliver sat et par stykker i fol?? :)

Sisses stolthed - Great Bel's Elyna (I daglig tale Luna/Lone) - blev BIR (Best I Racen) til Dkk internationale udstilling i Roskilde lørdag d. 4. maj og fik desuden CACIB BIR DKK (Internationalt certifikat) - Godt gået LONE!!!

Great Bel's Elyna (aka Lone)

Layout & Caroline er kommet med i B-truppen og blev udtaget til at starte ved det store internationale stævne i Falsterbo i juli. Det gik super godt og parret fik en flot 3. plads med hele 70,7% - Vi er SÅ stolte af jer!!

Layout & Caroline i Falsterbo

Mange dygtige piger & ponyer har repræsenteret Lundemarksgård på bedste vis og vi er stolte af hver og en og glæder os hver gang til at høre om både stævner og andre dejlige oplevelser i har med jeres ponyer :)

I 2012 havde Figaro to hopper til bedækning - Olympia efter Valentino og Strandagers Madonna efter Malibu II. Her kommer lige et par billeder af hvilke dejlige følbasser der er kommet ud af det :)

      

Ellinges Outlaw (Hingsteføl efter Olympia/Figaro)                AB Flora Danica (Hoppeføl efter Madonna/Figaro)

I maj måned kom en pige ved navn Nynne samt hendes forældre til Lundemarksgård for at finde pony til Nynne. Hele familien blev vist hurtigt forelskede i Copy og det endte da også med at Nynne stolt kunne hente sin egen Copy i slutningen af Maj. Parret har allerede været til flere stævner sammen og der er allerede kommet flere flotte rosetter med hjem! Vi håber at i får mange dejlige timer sammen og glæder os til at følge jer fremover :)

  

Copy & Nynne                                Copy & Nynne er allerede i gang med at vinde rosetter :)

I starten af juni var der traditionen tro Roskilde Dyrskue - og vi var selvfølgelig taget derop med vores dejlige to års hoppe - Lundemarksgårds Aura Ophelia efter Lundemarksgårds Layout & Lundemarksgårds Hera Ophelia efter Bavian. Aura opnåede flotte 22 point og en flot beskrivelse!!

Lundemarksgårds Aura Ophelia (22 point)

Midt i juli var der hoppekåring på Team Cabe i Ringsted og her havde vi Lundemarksgårds Sne efter Stegstedgårds Figaro med og skulle også fremvise Lundemarksgårds Prada efter Soldals Atlas Atlantis, som vi solgte sidste år til Stutteri Borrebjerg. Sne blev kåret i 1.klasse og er dermed Imari's 9. datter der går i 1.klasse! Prada gik ligeledes i 1.klasse og opnåede desuden også en flot bronzemedalje.

  

Lundemarksgårds Sne (Kåret i 1. klasse)                    Lundemarksgårds Prada (Kåret i 1. klasse med bronzemedalje)

I slutningen af maj kom Aff & Kurt, der driver Teestrup 4H, til Lundemarksgård for at kigge efter pony til barnebarnet Sarah. De blev hurtigt vilde med Sne og efterfølgende tog de Sarah med ud for at se og prøve Sne og Sarah faldt vist også hurtigt for Sne. Da vi havde meldt Sne til hoppekåring besluttede vi at det ville være bedst hvis Sne blev hos os indtil hun havde været til kåring, så vi fortsat kunne træne og fremvise hende :) Efter kåringen blev Sne så hentet af sin nye ejer - Sarah - og hendes bedsteforældre - Aff & Kurt. Vi ønsker jer et stort tillykke med Sne og håber at i får mange dejlige timer sammen!

Sne & hendes nye bedste ven - Sarah :)

Vores dejlige avlshoppe - Odbjergs Imari - fyldte 25 år den 19. april i år og dette blev selvfølgelig fejret med fødselsdag og gaver og kage til Lundemarksgårds ældste og måske også vildeste pony! :D

Odbjergs Imari & Julie til New Forest Festivallen i 2010 hvor Imari opnåede Sølvmedalje for afkom!!

Hip Hurra for vores dejlige avlshoppe!!