Stævne på Bøgelund....

Midt i april holdt Køge Sportsrideklub D-stævne og her var Lundemarksgård flot repræsenteret :)

Dagen startede med LD1 og LD2 hvor vi havde Kasper & Kamille, Fie & Arion -  som skulle starte deres 3. stævne sammen samt Sofie & Hera - som skulle starte deres 1. stævne efter kun ca. 1½ måned sammen. I LD1 vandt Fie & Arion med 68%, Sofie & Hera blev nr. 2 med 64% mens Kasper & Kamille scorede 3. pladsen med 63%. I LD2 var det Sofie & Hera der løb med sejren mens Fie & Arion og Kasper & Kamille delte 2. pladsen med 62% - Dermed indtog de samtlige placeringer i de to klasser!! :)

Billede 1: Fie & Arion                                                        Billede 2: Sofie & Hera

Billede : Kasper & Kamille

I Fri LC2/LC3 fik Catarina & Sol en flot 3. plads mens de i Klubmesterskabets 1. afdeling blev 1. uplaceret - I begge klasser red de LC3. Catarina & Copy fik en flot 2. plads i Klubmesterskabets 1. afdeling med 66%, som den der red det højeste program (LB2).

Billede 1: Cata & Sol                                            Billede 2: Cata & Copy

Lille Trine & Pandora fik en flot 2. plads i FRI LB for HESTE i deres første LB3 - Hvor er i bare dygtige allesammen :)

Billede: Trine & Dora