Bøgelund...

Den første weekend i april blev der afholdt stævne på Bøgelund.

Sophia og Swinger var med her, de klarede deres LD2 program super flot, og fik 61,67% for det. De endte som 1. uplaceret! Rigtig flot!

Billede: Sophia og Swinger, til et andet stævne på Bøgelund

Fie skulle også starte LD2 på Cappuccino og Saga. Det gjorde hun så godt at Cappuccino fik en fornem 1. plads og Saga løb med 2. pladsen, med henholdsvis 67% og 65%.

Billeder: Fie på Cappuccino og Fie med Cappuccino og Saga

I LC1 havde dommeren besluttet sig for ikke at give ved dørene, men det var jo ens for alle. Cappuccino var blevet lidt træt (eller var det Fie ;)), men blev 1. uplaceret med 60%, Fie vandt klassen på Saga med 62%, super flot. I denne klasse var Catarina også med på Sol. De fik en rigtig fin tur med forbedringer fra de sidste par stævner, men de fik desværre også et par dyre kiks. De endte med 59%.

Billede: Sol og Catarina

Marie og Emilie skulle starte deres første LB1 sammen, det må man sige at de klarede rigtig godt, parret opnåede 66% og en flot 1. plads!

Billede: Emilie og Marie

Næste startende fra Lundemarksgård var Sidse på Kashmir (jo, hun er fra Lundemarksgård!). Kashmir er ikke så stævne rutineret endnu, så Sidse havde efteranmeldt i en LD2. Det var en stor klasse, men sidse og Kashmir var altså de bedste og de vandt klassen med 66%! Super flot! (fik desværre ikke kameraet med da Sidse og Kashmir var på banen)

Billede: Sidse og Kashmir til ØDM

Trine og Pandora var de sidste på banen herfra. De skulle starte en LC3 hvor de fik flotte 65% og blev nummer to i klassen.

Billede: Pandora og Trine

Kæmpe tillykke til jer allesammen, det var bare super flot!!!!