D-stævne i Vallø

I weekenden 24-25 marts 2007 var der D-stævne i Vallø - Lotte er i bestyrelsen og var med til at lave stævnet og havde derfor prøvet at få en masse piger her fra gården til at deltage:-)

Lørdag startede vi med ponydressur og i dagens to første klasser - Rideprøve II og LC1 u. galop - skulle lille Trine & Lacoste starte deres første stævne. Lacoste har aldrig før været til stævne, men han tog det i stiv arm og Trine & Lacoste leverede et par rigtig flotte programmer og blev belønnet med en 2. plads i Rideprøve II med 66% og en 3.plads i LC1 u. galop med 62% - SUPER FLOT START!!

Sara havde taget Tante med ud til stævne, da Daniella var på ferie og ikke selv kunne starte, og det viste sig at være en god idé - de startede LC2 og vandt klassen med 69% - GODT GÅET!!

Billede 1: Sara & Tante til Roskilde Dyrskue 2005                                                Billede 2: Julie & Scarlet - sommer 2006

   

I pony kür var der 3 ekvipager som var tilknyttet til Lundemarksgaard. Emilie/Rav (som Lotte underviser) og Laura/Pinocchio samt Julie/Scarlet. Alle tre piger havde lavet nogle flotte programmer og noget rigtig flot musik hvilket også blev rost meget af dommerne:-) Laura/Pinocchio fik 64%, Emilie/Rav fik 65% og Julie/Scarlet vandt klassen med 70% - SUPER SEJT GÅET PIGER!!!

Billede: Laura & Pinocchio på vej på tur

I Hest kür havde Julie/Hera også sammensat et rigtig flot program med rigtig god musik til og hun endte da også med at vinde klassen med 69% - SÅDAN SKAL DET GØRES!!

Billede: Julie & Hera - ØDM 2006

Søndag var der spring og her startede vi med ponyspring. Trine havde meldt Charme til i LC ponyspring UFK fordi hun jo er for gammel og de fik en flot runde. Laura/Pinocchio startede LC ponyspring, hvor de desværre fik en afsidning og LB ponyspring, som de til gengæld klarede i flot stil - GODT KLARET TØSER!!

Billede 1: Laura & Pinocchio i LC spring                                                    Billede 2: Trine & Charme i LC spring

  

Rosinen i pølseenden var Trine & Zenia der startede LC og LB hest spring hvor de fik et par flotte runder og oven i købet en 5.plads i LB spring - SÅDAN!!

Billede: Trine & Zenia i LB spring