Så blev det ENDELIG Føltid!!:-)

Så blev det endelig Føltid på Lundemarksgaard!! Med al det gode vejr har vi været helt følsyge her på Lundemarksgaard og kigget langt efter vores to højgravide hopper, som snart skulle sørge for at det blev "rigtig" forår på Lundemarksgaard.

Og man må sige at det blev føltid!!

Fredag den 11. maj kl. 20 begyndte Dodo at fole - og kort tid efter kunne vi byde en yndig lille brun hingst velkommen til verden. Daniella (der har passet Dodo siden 2005) og mor Marianne blev ringet op og kom straks efter for at se vidunderet - som blev fotograferet fra alle vinkler og kanter.

Daniella fik lov at bestemme hvad han skulle hedde:

Lundemarksgårds Kawazaki

Billede 1 & 2: Lundemarksgårds Kawazaki - ude i haven for første gang

  

Omkring 21.30 lagde vi Dodo & Kawazaki til at sove, men vi kiggede dog lige ind til Imari, som er nabo til Dodo, og det viste sig at hun havde sat vokspropper. Hun viste dog ikke tegn på at skulle fole lige med det samme, så vi slukkede lyset for natten.

Klokken blev dog kun 01.00 før folealarmen hev os ud af dynerne og så var 'Imse' klar til at fole og 01.30 kom en dejlig stor og langbenet sort hoppe til verdenen. Sisse og Lotte overvågede hele folingen og Julie (forvalteren) var med på sms, da hun ikke havde mulighed for at være til stede - Julie var dog på gården tidligt lørdag morgen for at se det nye vidunder.

Lotte & Julie havde fundet fire navne, som de begge syntes om og Julie fik nu lov at vælge mellem de fire navne - da dagen næsten var omme havde Julie besluttet sig:

Lundemarksgårds Rytme

Hermed kom begge vores føl til verden inden for det samme døgn - så man kan vist sagtens sige at 'Stald Palle' er blevet til barselsgangen - specielt fordi at bag Imari's boks har vores kat 'Mille' også fået tre killinger - i selv samme døgn - pudsigt?!:-)

Billede 1 & 2: Lundemarksgårds Rytme - ude i haven for første gang