Her kommer så den korte version

Tinkerbell (e. vores Stegstedgårds Figaro) og Freja har været ude og starte en LC1 og en LC2, Dette resulterede i en første og en anden plads --Rigtig flot!! Det er dejligt at se hvor glade de to er for hinanden!

Billede: Freja & Tinkerbell

Catarina, som vi kender fra hun var helt lille, er begyndt at ride Marie. Susan ringede en dag og spurgte om ikke vi havde en pony Catarina kunne ride på. Sara var alligevel ved at løbe tør for ponyalder, så det passede det jo perfekt med Marie som desuden venter føl efter Soldals Atlas Atlantis NFH 136.

Billede: Catarina og Marie

Simba er blevet solgt til Tanja R. A. Jensen. Tanja har været til stævne og selvom de to kun har kendt hinanden i kort tid blev det alligevel til to andenpladser i LC dressur --Tillykke, det var rigtig flot!

Billede 1: Simba og Tanja

Til årets championat for New Forest ponyer havde vi i 4-års dressur Kamille, Saga og Sol med. Sol opnåede 69%. Kamille fik lige præcis de gyldne 70%, så hun opnåede sit R. Saga som kun havde været redet i meget kort tid, klarede sig også helt ud over forventning og scorede 73%. Hun har selvfølgelig også fået den bedste uddannelse -først hos Louise Sørensen og senest hos Lotte Dahlin... Så skal det gå godt! Saga opnåede dermed også R.

I 5-års holdet havde lille Trine Pandora med, hun fik lige præcis ikke nok til et R i dressuren, så vi var spændte da hun skulle springe. Det var store Trine -lille Trines spring træner der skulle ride og det gik helt suverænt. Pandora vandt klassen med hele 80% og fik dermed sit R --Rigtig flot

I 6-års holdet var Triumph og Favorit med, de opnåede begge 68%, så det var også nok til et R -rigtig flot. Favorit vandt desuden bronzemedalje klassen og Triumph opnåede sølv. I 6-års Spring var Camilla Holm-Nielsen og Soldals Olympia Atlantis e. vores Stegstedgårds Figaro med. De vandt klassen med hele 75% --tillykke, rigtig flot!

Marie var også med i sølv og guldmedalje klasserne. Det var med Sara i sadlen og de klarede det så flot at de fik to andenpladser + sølv og guldmedaljen -- FLOT!

Billede1: Lundemarksgårds Pandora,  billede 2: Soldals Olympia Atlantis

Caroline og Favorit har også været til c-stævne hvor de startede en LA1. Her opnåede de en fjerde plads --Tillykke, super flot! Caroline er kun 10 år og Favorit er kun 6, og når det allerede går så godt kan vi næsten ikke vente og se hvad fremtiden bringer for de to.

Billede: Favorit og Caroline til ØDM

Thantelle og Daniella har været til det sidste og afgørende stævne på bøgelund. Det blev her afgjort hvem der skulle være klubmester 2008 i køge sportsrideklub. Det foregik sådan at man startede tre klasser fordelt på året og den der sammenlagt havde flest procenter ville vinde mesterskabet.  Det lå tæt mellem Daniella og en anden pige, så Daniella havde hele fanklubben med ovre for at heppe. Det endte da også helt suverent for Daniella, for hun vandt klassen og vandt klubmesterskabet!!! ---Tillykke Dani, du er bare så GO'

Billede 1: Daniella og Thantelle klubmestre 2008,   Billede 2: Daniella og Thantelle i en af de indledende runder

Triumph og Sara har også været til c-stævne i Nakskov hvor de startede en LA4. Det blev til 65% og en anden plads --Flot!

Der er også sket en masse med Pigall. Hun er blevet B-pony i dressur og har startet sit første landsstævne med Sara i Skive. Dette gik bare helt perfekt. Sara kom nemlig hjem med en 5. plads i PRI og de fik over 60% i alle starterne!! Det er bare godt gået til det første landsstævne! --Tillykke Sara!

Sara har ikke mere ponyalder og Pigall er til salg, hun kan ses på Horse.dk

Billede: Sara og Pigall

Hoola og Sarah har også været til stævne for at starte deres første LB3. Dette gik flyvende og de vandt klassen! --FLOT!!