Året der gik på Lundemarksgård

2007 har ligesom så mange andre år været meget indholdsrigt både for os og for vores heste og ponyer - herunder vil vi summere lidt op på ÅRET DER GIK 2007.

Året startede med, at både Sanne og Trine fik deres kørekort i sne og slud, så nu er der kamp om bilerne her på gården!

Billede: Hero & Frida (2. ældste pige i Hero's nye familie) i et kæmpe kram:-)

Hero og Charme blev solgt til søde piger og gode hjem i foråret og Enya blev købt af store Julie senere på året og bliver stadig her på gården.

Billede 1: Julie & Charme - Charme blev solgt til Line, men vi har desværre ingen billeder af de to sammen

Billede 2: Julie købte Enya, som bliver stående på Lundemarksgård

    

Vi fik kun to føl i 2007- en dreng og en pige -- født med få timers mellemrum. Dodo folede først med Lundemarksgårds Kawasaki og senere fik Imari hoppeføllet Lundemarksgårds Rytme.

Billede 1: Lundemarksgårds Kawazaki                                                                Billede 2: Lundemarksgårds Rytme

   

En af vores avlshopper: Stegstedgårds Marie Jo, blev lånt ud til Mie, som vil prøve konkurrencebanerne af på hende og de har allerede hjembragt adskillige røde rosetter i året der gik - blandt andet vandt de sidst på året deres første LB3.

Billede: Mie & Marie til præmieoverrækkelse

Årets Roskilde dyrskue var som vanligt i strålende sol og succes fik vi med begge vores medbragte ponyer. Figaro blev bedste hingst ud af fire og måtte i omkamp i den store ring om andenpladsen i konkurrencen om Sjællandspræmiehingsten. Desværre drillede han Sanne lidt i sidste fremvisning, men en tredjeplads er altså også flot i denne konkurrence! Vild Viol blev fløj og fik 23 point og ærespræmie i 2 års holdet. Det er vi også meget stolte over.

Billede 1: Stegstedgårds Figaro - 23 p. & Fløj samt Skuets 3. Bedste Hingst

Billede 2: Lundemarksgårds Vild Viol - 23 point og fløj i holdet for 2 års hopper

  

I juli var der hoppekåring på Fyn og vi havde valgt at tage Lundemarksgårds Saga og Lundemarksgårds Vild Kamille med. De blev begge kåret i 1. klasse og Saga endda så godt at hun opnåede en Bronzemedalje.

Billede 1: Lundemarksgårds Vild Kamille - Kåret i 1.klasse                           

Billede 2: Lundemarksgårds Saga - Kåret i 1.klasse med Bronzemedalje

   

Lotte og Figaro har klaret sig godt til distriktsstævner for hest og har således præsteret at banke 20 af de store i LA1 og placere sig i et par LA2 og LA4 -- så som Lotte siger: "hvad skal man dog med en hest, når man bare kan banke dem med sin søde, charmerende og kloge pony ?" Lotte og Figaro begyndte også i juli at få undervisning af Morten og har snakket ham til at komme her hver fredag og undervise flere af de andre piger i dressur også. Lotte formåede også at ride Lady til et "R" ved championaterne, hvor hun qua sin alder skulle lære øvelserne til LA1 og det på kun 14 dage, da vi faktisk først kom i tanke om det så tæt på!

Billede 1: Figaro & Lotte i stævnetøjet                                     Billede 2: Lundemarksgårds Lady in Black

    

Sanne og Amalfi kører stadig til Nalle i Tølløse for at lære mere i dressurens kunst og parret har også debuteret i MB1 i dette år.

Billede: Sanne & Amalfi i MB1 dressur

Trine og Zenia var så heldige at Britt -- som er berider - dukkede op i vores eget ridehus her sidst på året. Nu får Trine og Zenia springundervisning helt alene hver uge. Trine har også tilredet Zenias datter Zorbet, som er blevet 3 år i år. Vi tror hun bliver en fin springhest.

Billede: Trine & Zenia til stævne

Sanne flyttede i juli sammen med Morten i en lejlighed i Køge. Sanne kommer dog stadig dagligt her på gården for at ride og drikke kaffe og på den måde bliver det ikke så slemt når de flyver fra reden!

Lotte mangler stadig sit sidste liniefag på seminariet, men har alligevel fået et vikariat på en skole i Haslev her i efteråret og har også købt sin helt egen bil, som er blå! Lotte er også blevet D2 dressurdommer i år og venter nu bare på at blive 25 år, så hun kan dygtiggøre sig yderligere indenfor dommergerningen.