Køge sportsrideklub...

En masse Lundemarksgård ponyer og piger tog d. 25 september til dressur stævne på KØR.

Dagens første klasse var en LD2 for ponyer. Første rytter i klassen var Fie og Cappuccino, dette var Cappuccinos første stævne og Fie har kun redet ham i en måned. Alligevel opnåede de flotte 64% (1. upl.) og Cappuccino opførte sig rigtig pænt!! Senere startede Fie også på Saga hvor hun opnåede 62%.

Sofia startede også denne klasse på hendes Swinger. Swinger besluttede sig for at tage en rask løbetur inde på banen, men Sofia fik styr på ham og klarede den alligevel i flot stil og opnåede 62%.

Billede: Sofia og Swinger i regnvejret

Også Emma startede på hendes Pretty. Emma red et rigtig flot program som hun fik 61% for.

Daniella har redet Viol i en måned og nu skulle de starte deres første stævne. De opnåede flotte 65% og en 2.plads!

Catarina havde pudset Hera af og skulle på hende starte en LC1. De red et rigtig flot program og opnåede 63% og en 2. plads!

Billede: Hera og Catarina

Emilie og Marie skulle starte LC2 og 3. Klasserne var slået sammen så Emilie startede mod sig selv. Hun fik 65% i begge klasserne og hun vandt dermed klassen!

Billede: Emilie og Marie

Dagens højdepunkt var Lotte (PONYrytteren) på Zenia (springHESTEN). Trine har fået overtalt Lotte til at ride Zenia et par gange om ugen og Lotte er blevet så glad for det at hun besluttede sig for at starte et lille stævne. Det var en LD2 og de opnåede flotte 65% (1.upl).

Billede: Lotte og Zenia

Lotte havde også fået overtalt Trine til at tage med på Zorbét. Hun startede samme klasse og opnåede flotte 67% som rakte til en 1.plads! Både Zenia og Zorbét fik flotte kommentarer med fra dommeren, så Trine er stolt selvom det altså er SPRINGHESTE!!

Billede: Trine og Zorbét

Sara var også med på Layout som hun også kun har redet en måned. De startede LC1 og 2. I LC1 red de til 69% og i LC2 red de til 66% som rakte de to flotte 1. pladser! Dommeren kom også her med flotte kommentarer til Layout og Sara.

Billeder: Sara og Layout

Pandora og lille Trine startede en LC3. Det gik rigtig godt og de opnåede flotte 64%!

Billeder: Pandora og lille Trine